DO NOT MISS OUT! AMAZING THINGS ARE COMING!
KOOP TRAINING
KOOP TRAINING

Inner Bliss sessie

In één sessie angsten en negatieve overtuigingen loslaten zodat je je niet meer laat tegenhouden om je dromen te leven.

Wil jij graag

  • Op een diep niveau aan jezelf te werken?
  • In verbinding komen met wat jij echt wilt en niet meer altijd aanpassen aan een ander?
  • Meer uit je hoofd komen en dicht bij jezelf blijven?
  • Bepaalde problemen en vraagstukken aanpakken? Bijvoorbeeld op het gebied van relaties, werk, angsten en fysieke klachten? 
  • In contact komen met jouw intuïtie zodat je weer een diep innerlijk vertrouwen in jezelf voelt?
Placeholder Image

Herken je dit? 

Je wilt graag je dromen volgen, maar houd jezelf klein door je teveel aan anderen aan te passen of  belemmerende gedachten hebt. Of je loopt al langere tijd met twijfels en/of emoties waardoor je je niet helemaal gelukkig voelt en stress of onrust ervaart.

Je worstelt met een bepaald vraagstuk in je leven op het gebied van familie, relaties, werk, angsten of fysieke klachten. Je wilt graag weten hoe je dit kunt veranderen zodat je je weer licht kunt gaan leven.

Het lijkt je heerlijk om je weer happy te voelen en dichtbij jezelf te kunnen blijven. Je gunt jezelf hulp hierbij van iemand die je begrijpt en in één sessie kan helpen inzicht te krijgen en weer rust te ervaren.

Inner Bliss sessie

In één sessie van 1,5 uur begeleid ik jou naar meer rust en inzicht in jouw situatie. Zodat je je dromen kunt gaan leven, je happy voelt en leert niet meer altijd aan te passen aan een ander.

Bij een Inner Bliss sessie maak ik gebruik van de ontzettend krachtige EIK-methode waarbij je op onderbewust niveau met jezelf aan de slag gaat. 

We ontdekken wat er precies speelt, welke lagen hieronder liggen én laten bepaalde angsten, overtuigingen en patronen gelijk los. We pakken de kern van je probleem bij de kern aan. De EIK-methode is zo krachtig omdat het verschillende tools met elkaar combineert (o.a. het Enneagram, kinesologie, emotional freedom technique, chakra balancing, affirmaties)

Tarieven
99 euro per sessie (incl. btw)

(één sessie duurt 90 minuten) 

Voor meer informatie of het maken voor een afspraak kun je me bereiken op 06 435 736 77 of op [email protected] 

Placeholder Image
Placeholder Image

Christien

"Samia gebruikt haar kracht en kwestbaarheid, ze straalt rust en vertrouwen uit. Ze geeft helder inzicht in belemmerende overtuigingen en helpt om (oude) blokkades op te ruimen. Een aanrader wanneer je lichter wil leven!"

Placeholder Image

Ruth

"Samia is een lief, zacht persoon die alle tijd voor je neemt. Ik heb waardevolle coachsessies gehad die mij veel inzicht hebben gegeven in het creëren van rust. Ze deed dit op een betrokken en positieve manier."

Placeholder Image

Daphne

"Samia is een erg sociaal, zachtaardig en liefdevol persoon. Iemand waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze is te omschrijven als krachtig, empathisch en ik kan helemaal mezelf zijn bij haar."

Powered by Kajabi