DO NOT MISS OUT! AMAZING THINGS ARE COMING!
KOOP TRAINING
KOOP TRAINING

SOULBLISS CIRKEL

Kom in een diep contact met jezelf tijdens deze fijne vrouwencirkel. Samen maken we een magische reis naar ons hart. Je leert hoe je naar je gevoel kunt luisteren in een veilige, intieme setting.

Wil jij graag

  • In diep contact komen met je gevoel?
  • Leren hoe je dicht bij jezelf kunt blijven en minder aanpast aan de ander?
  • Tijd voor jezelf vrij maken waar je kunt genieten, ontspannen én werken aan je persoonlijke groei?
  • Diepe meditatieve reizen maken waar je voelt hoe het is om helemaal in contact te zijn met je ziel?
  • Een bliss gevoel ervaren, een gevoel van je helemaal gelukkig en dankbaar voelen voor jezelf en je leven?
  • Verbinding voelen met een groep gelijkgestemde vrouwen?
Placeholder Image

Herken je dit? 

 

Je vindt het lastig om in contact te komen met je gevoel. Je hebt je al jaren aangepast aan de ander en bent daarin jezelf wat vergeten. Het lijkt je zo fijn om in contact te komen met je gevoel en dichtbij jezelf te kunnen blijven. In elke situatie. Zodat je keuzes kunt maken die bij je passen.

Het is soms lastig om tijd en ruimte te vinden voor jezelf. Je probeert soms te mediteren, maar echt rust vinden en in contact komen met je gevoel, vind je lastig.

Het lijkt je fijn om een moment te hebben waar je helemaal kan ontspannen en iemand je meeneemt op reis om in een diepe meditatie te komen en dicht bij je gevoel te komen. Ook kijk je er naar uit om dit samen te doen, samen in de veilige setting van een groep vrouwen.

Herken je dit? Dan is een SoulBliss Cirkel echt iets voor jou.

 

SOULBLISS CIRKEL

Tijdens een SoulBliss sessie komen we samen in een intieme, kleine groep waar ik je meeneem op reis naar je gevoel. Je leert hoe je diep contact met jezelf maakt. 

Ik begeleid je naar een diepe trance. Dit is de plek waar je in diep contact staat met jezelf. Waar je innerlijke belevingswereld veel rijker wordt en je beter gaat zien, horen en voelen. Je zult mooie inzichten, beelden en antwoorden ontvangen. Je leert wat belangrijk is voor jou en hoe je vanuit deze kracht juiste keuzes voor jezelf kunt maken. 

Inclusief cacao ceremonie

Voorafgaand aan de trancereis gaan we je hart openen met ceremoniële cacao. Deze cacao zorgt ervoor dat je kunt verzachten en je hart kunt openen.

Even tijd voor jezelf

Je zult je na deze avond diep ontspannen voelen, vol bliss en mooie inzichten. Gun jezelf een heerlijk, magisch moment waar je ook kennis maakt met andere fijne tools om in diep contact te komen met jezelf. Zoals affirmeren, journaling, EFT, ademhaling en aromatherapie.

Wanneer?

De eerstvolgende SoulBliss sessies staan gepland op:

Zondag 6 augustus (nog 2 plekjes)

Tijdstip
Je bent welkom vanaf 19.30 uur. We starten om 19.45 uur en sluiten rond 22.00 uur de cirkel.

Kosten: 33 euro (incl. btw). 
incl. cacao, thee, fruit en noten

De cirkel vindt plaats bij de Kleine stilte op de Biotoop. Kerklaan 30E in Haren.

Voor meer informatie of om jezelf aan te melden: Neem contact met me op via 06 435 736 77 of [email protected] 

Placeholder Image
Placeholder Image

Lotte

"Dit was mijn eerste cirkel en ik vond het een beetje spannend omdat ik niet goed wist wat ik kon verwachten. Maar wat ben ik blij dat ik ben gegaan! Samia stelt je gelijk op je gemak en begeleid je op een hele rustige en fijne manier door de avond. Ik vond de cacao erg lekker en de trancereis was heel bijzonder en fijn om te doen. Echt een aanrader om een keer te ervaren en ik ga zeker nog een keer deelnemen!"

Placeholder Image

Desirée

"Ik heb een prachtige trancereis gemaakt bij Bloom en Bliss. Onder de liefdevolle begeleiding van Samia heb ik kennis gemaakt met de zachte werking van cacao en heeft het me weer meer inzicht gegeven en bevestigd hoe ik in het leven sta. Nu, 2 weken later, merk ik een nog diepere ontspanning en bevestiging in mijzelf. Ik voel dat ik helemaal oké ben zoals ik mijn leven leef.
Dank je wel Samia!"

Placeholder Image

Sanne

"Wat een heerlijke ervaring, de cirkel bij Samia. Er zat veel liefde en aandacht in, tot in de details. De trancereis vond ik ontroerend en gaf me veel helderheid - ik heb twee pagina’s vol met inzichten opgeschreven. Fijn om mijn focus op wat ik nu het allerliefst wil doen weer scherp te krijgen hierdoor. Dankjewel voor het faciliteren hiervan, lieve Samia!"


Powered by Kajabi