DO NOT MISS OUT! AMAZING THINGS ARE COMING!
KOOP TRAINING
KOOP TRAINING

SOULKEY SESSIE

In één sessie antwoorden krijgen op jouw levensvragen. Met SoulKey therapie breng ik je diep in contact met je onderbewuste, je ziel en krijg je prachtige inzichten over jezelf en de dingen waar je tegen aanloopt in je leven.

Wil jij graag

  • Duidelijkheid krijgen over bepaalde vraagstukken in je leven? Bijvoorbeeld over relaties, familiebanden, trauma's, angsten en fysieke klachten?
  • Weer zelfliefde en zelfvertrouwen ervaren doordat je diepe inzichten over jezelf en andere zielen krijgt?
  • In contact komen met je onderbewuste, je ziel, en vol innerlijk vertrouwen jouw leven gaan leven.
  • Weten van jouw zielsmissie is in dit leven? Weten waarom je voor dit leven hebt gekozen en wat jouw levenslessen zijn?
  • Een lifechanging sessie meemaken waarbij je je gidsen, zielengroep en andere dierbare zielen ontmoet?
Placeholder Image

Herken je dit? 

Je loopt al langere tijd met bepaalde levensvragen zoals 'Wie ben ik echt' of 'Wat is mijn missie hier op aarde'. Je wilt graag antwoorden en leven vanuit een een diep innerlijk vertrouwen. 

Of je worstelt al een tijd met een bepaald vraagstuk in je leven op het gebied van familie, relaties, werk, angsten of fysieke klachten. je wilt graag weten hoe je dit kunt veranderen en verbeteren.

Het lijkt je heerlijk om weer lekker in je vel te zitten vol zelfliefde en met een diep innerlijk vertrouwen in de toekomst. Om antwoorden te krijgen of duidelijkheid te hebben over je leven en waarom dingen zijn zoals ze zijn. 

SOULKEY SESSIE

In één sessie antwoorden op je levensvragen en diepe inzichten over bepaalde vraagstukken in je leven. Dat is wat een SoulKey sessie voor jou kan betekenen en nog veel meer. Iedereen die een SoulKey sessie heeft ondergaan noemt het lifechanging. Je krijgt ontzettend veel waardevolle inzichten over jezelf, jouw missie, maakt een diepe connect met jouw onderbewuste en gaat zelfs gidsen, leden van je zielsgroep en andere dierbare zielen ontmoeten.  

SoulKey therapie is een moderne therapievorm en is gebaseerd op regressie-, reïncarnatie- en hypnotherapie. Je ervaart een hele bijzondere innerlijke reis. Tijdens de reis ervaar je kracht, innerlijke rust, wijsheid én heel je pijnstukken die op dat moment geheeld mogen worden. 

Inclusief cacao ceremonie

Voorafgaand aan de Soulkey sessie gaan we je hart openen met ceremoniële cacao. Deze cacao heeft een medicinale werking en zorgt ervoor dat je goed verbinding kunt maken met je hart. De poort naar je ziel. 

Boek nu jouw Soulkey sessie

SoulKey sessie
Duur van de sessie: 3 uur
Inclusief cacao ceremonie
177 euro (incl. btw). 

Locatie: De kleine stilte, Biotoop, Kerklaan 30e in Haren.

Voor meer informatie of het maken voor een afspraak kun je me bereiken op 06 435 736 77 of op [email protected] 

Placeholder Image
Placeholder Image

Jeanette

"Samia weet met haar rust, liefde en openheid een warme en magische setting te creeëren waarin je onderbewuste aan het woord mag komen, gehoord mag worden. Uit je hoofd, in je hart en ziel. De boodschappen die in mij onder begeleiding van Samia naar boven kwamen waren heel helder en mooi. Het gaf mij waardevolle inzichten en rust."

Placeholder Image

Marieke

"Echt ontzettend bedankt voor de bijzondere Soulkey sessie. Ik verwonder mij nog steeds over deze ervaring. Ik voel mij zoveel lichter en het is meer helder! Het was echt zo fijn en voor mij de start van mijn spirituele groei!"
Placeholder Image

Arieke

"Bij Samia boekte ik een Soulkey sessie. Ik voelde mij gelijk thuis bij haar en in de ruimte. Na een cacao ceremonie maakte ik, onder de fijne begeleiding van Samia, een mooie reis met bijzondere ontmoetingen, bevestiging en nieuwe inzichten. Heel waardevol en dankbaar dat dit op mijn pad kwam."


Powered by Kajabi